40573-Vitamine B12

120 zuigtabletten

Toepassing: Artelle Vitamine B12 bevat de biologische actieve vorm: methylcobalamine.Deze vormkomt in ons drinken en voeding voor. Met name dierlijke producten zoals melk, melkproducten, vlees, vleeswaren, vis en eieren bevatten vitamine B12. Deze natuurlijke vorm van vitamine is direct beschikbaar voor het lichaam en wordt daarom snel en efficiënt opgenomen.Vitamine B12 ondersteunt het energieniveau en vermindert vermoeidheid. Het draagt bij tot de vorming van rode bloedcellen die het zuurstof vervoeren in je lichaam en heeft een positieve invloed op he immuunsysteem. Daarnaast is vitamine B12 nodig voor een goede werking van het zenuwstelsel. Voor vegetariërs is het een welkome aanvulling op het dagelijkse voedingspatroon.

Naam :Vitamine B12 zuigtabletten
Inhoud:120 Tablet
Beschikbare verpakking:120 Tablet
Toepassing:Toepassing: Artelle Vitamine B12 bevat de biologische actieve vorm: methylcobalamine.Deze vormkomt in ons drinken en voeding voor. Met name dierlijke producten zoals melk, melkproducten, vlees, vleeswaren, vis en eieren bevatten vitamine B12. Deze natuurlijke vorm van vitamine is direct beschikbaar voor het lichaam en wordt daarom snel en efficiënt opgenomen.Vitamine B12 ondersteunt het energieniveau en vermindert vermoeidheid. Het draagt bij tot de vorming van rode bloedcellen die het zuurstof vervoeren in je lichaam en heeft een positieve invloed op he immuunsysteem. Daarnaast is vitamine B12 nodig voor een goede werking van het zenuwstelsel. Voor vegetariërs is het een welkome aanvulling op het dagelijkse voedingspatroon.
Gebruiksadvies:1 maal daags 1 tablet opzuigen.
Bestanddelen per tablet:methylcobalamine, Isomalt DC, lijnzaadolie, magnesiumstearaat, silicum dioxide, talk. Smaakstof: exotische bosvruchten
Bevat geen:Suiker, gluten, gist lactose, smaakstoffen, conserveringsmiddelen
Productnummer:40573
Adviesverkoopprijs:€ 19,95
1 ZuigtabletADH%
Vitamine B12 zuigtablet1000mg35800
(methylcobalamine)
194