40570-Vitamine K2

75 tabletten

MK-7 200 mcg

Naam :Vitamine K2 200mcg
Inhoud:75 caps
Beschikbare verpakking:75 caps
Toepassing:Toepassing: Vitamine K2 zit met name in groene bladgroentes zoals bloemkool, boerenkool, spinazie, en alfalfa. Wij eten te weinig van deze groenten om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid Vitamine K binnen te krijgen. Vitamine K staat al vanaf zijn ontdekking bekend als middel om de bloedstolling te reguleren. Voor kinderen maar ook volwassenen is Vitamine K goed voor een gezonde groei van de botten. Voldoende vitamine K2 zorgt voor een juiste verwerking en transport van het calcium en heeft daardoor een belangrijke werking in het schoonhouden van de bloedvaten zodat ze hun elasticiteit behouden.
Gebruiksadvies:Gebruiksadvies: 1 capsule per dag met ruim water innemen.Waarschuwingen en voorzorgsmaatregelen:Overleg bij gebruik van cumarine derivaten(antistollingsmiddelen zoals warfarine) eerst met een deskundige alvorens een vitamine K2 supplement te gebruiken.
Bestanddelen per tablet:Vitamine K2 menaquinone, calcium carbonaat, microkristallijne cellulose, sillicum dioxide, magnesium stearaat, hydroxypropylmethyl cellulose.
Bevat geen:Suiker, gluten, gist lactose, smaakstoffen, conserveringsmiddelen
Productnummer:40570
Adviesverkoopprijs:€ 28,95
1 tablet RI
Vitamine K2 (Menachinon-7) 200 mcg266%
Calium15mg1,9%
(calcium carbonaat)37,5 mg
194