Welkom op onze pagina!

Over ons

HUMANutriënts stelt zich ten doel om producten op de markt te brengen die een juiste balans hebben tussen prijs aan de ene kant en kwaliteit en innovatief onderscheid aan de andere kant. De producten dienen een natuurlijke grondslag te hebben en een duidelijke werking welke bijdraagt aan een goede gezondheid. Door met zeer ervaren personeel te werken op commercieel, wetenschappelijk en marketing gebied wil HUMANutriënts een betrouwbare en serieuze partner zijn voor drogist, gezondheidswinkel, therapeut en apotheek. 

01-Header homepagina

HUMANutriënts is een 100% Nederlands bedrijf

HUMANutriënts is constant de marktbehoefte van zowel de ondernemer alsmede de consument aan het monitoren om zodoende, op tijd, hierop in te spelen met kwalitatief hoogstaande producten die een communicatief aantrekkelijke uitstraling hebben. HUMANutriënts is niet bang te initiëren en te innoveren met eigen producten, als importeur of als distributeur.

HUMANutriënts is een 100% Nederlands bedrijf, die een Nederlandse partner als leverancier heeft waardoor de betrouwbaarheid, levering en kwaliteit op een zeer hoog niveau staat.                                      

 

                                                                                                                                                                                                          


 

HUMANutriënts levert

natuurlijke producten op basis van de aloude fytotherapie (kruidengeneeskunde) maar ook vitamines en mineralen of een combinatie hiervan.
Vitamines zijn zgn. Micronutriënten: deze leveren zelf geen energie maar zijn wel essentieel voor onze stofwisseling en talloze andere lichaamsprocessen. Vitamines kunnen over het algemeen niet door het lichaam zelf aangemaakt worden en dient men dus via de voeding binnen te krijgen.

Mineralen zijn natuurlijke stoffen die, net als vitamines, niet door het lichaam zelf aangemaakt kunnen worden. Mineralen spelen een belangrijke rol in diverse processen als de aanmaak van botten en tanden, spijsvertering, vochthuishouding, zenuwimpulsen, spierspanning en weefselvorming.

In situaties waarbij een tekort aan vitamines en mineralen dreigt te ontstaan of wanneer het lichaam (tijdelijk) behoefte heeft aan extra, kan een voedingssupplement van HUMANutriënts een goede aanvulling bieden op de dagelijkse voeding maar uiteraard nooit de voeding vervangen.

01-Header homepagina
187